Сердика офиси удължава договори за наем за 3 000 кв.м.

Офис сградата с удоволствие съобщава, че през последните два месеца е договорено подновяване на договори с няколко наематели за общо 3 000 кв.м. Някои от наемателите са в сградата повече от 10 години.

„Ако търсите офис, задължително трябва да включите Serdika Offices в краткия си списък! Ние сме в бизнес сградата повече от 10 години и току-що подновихме договора си за още 5 години. Защо направихме това? За нас отговорът е доста лесен: добро местоположение; много паркоместа; стойки за велосипеди за любителите на здравословния начин на живот; всичко, от което се нуждаете в ежедневния си личен и професионален план – на една ръка разстояние.” каза г-жа Андреана Матева – Финансов директор на Интерснак България.

Причините още един от нашите наематели да бъде вече 10 години в Сердика Офиси и отново да удължи договора си за наем са:

„Оценяваме високо комбинацията от качествен офис, голям паркинг, търговски център. Удобната локация на ръба на широкия център с добрата свързаност към центъра на града или в другите посоки намирайки се на равно разстояние между Цариградско и Ботевградско шосе. Не на последно място самият ни офис – с високи тавани, добра естествена светлина и прекрасна гледка. Има малко места в София, които предлагат такива комплексни удобства и едно от тях е Сердика Офиси.” каза г-н Ростислав Минковски финансов мениджър БЬОРИНГЕР ИНГЕЛХАЙМ РЦВ ГмбХ И Ко КГ – КЛОН БЪЛГАРИЯ“ КЧТ

„Ние се стремим да отговорим на очакванията на наемателите в тази нова реалност, като им предлагаме безопасна работна среда и висококачествени услуги. Връзката между наемодател и наемател се крепи на доверие, взаимно разбиране и спазване на поетите ангажимени.“ каза г-н Антон Славчев – Изпълнителен директор на Avison Young|България и Асет мениджър на Сердика Офиси.