Serdika Offices взе участие и в тазгодишното издание на BaLRec

Serdika Offices взе участие и в тазгодишното издание на BaLRec. Най-влиятелната публична платформа за дискусия в сектор недвижими имоти събра отново представители от най-активните компании в сферата на инвестиционните проекти в България.

Serdika Offices бе официално представена от Чедомир Йоканович – Директор „Управление на активи“, NEPI Rockcastle и Антон Славчев – Изпълнителен директор на „Славчев консултинг“ и Асет мениджър на Serdika Offices.

“ Ние ще продължим да подобряваме нашите проекти с изграждане на стабилна структура за професионалните ни местни екипи. Това, което искаме да видим през 2019 г. е повече щастливи потребители, т.к. бизнесът ни е директно свързан с крайните клиенти. Ние разчитаме на тях, те са човекопотока и основен генератор на обороти за нашите наематели, от които ние печелим“ – това заяви г-н Йоканович в панела „България, като инвестиционна среда“.

В отговор на въпроса какво превърна Вашите проекти в устойчиво успешни г-н Славчев отговори, че локацията на Serdika Offices е сама по себе си дестинация, както и със самото си построяване сградата е била доста напред технологично в сравнение със своите конкурети.

Още от дискусионните теми може да видите тук: http://www.balrec.bg/bg/program