BalREact 2020 #Action in Crisis

Тази година най-големият форум за недвижими имоти и инвестиции BalREact 2020 се излъчи на живо от студио. На сесията за офиси експертите говорят за post lockdown и пазара на офис площи. Сердика офиси бе официално представена от Антон Славчев – SEO „Славчев Консултинг“ и Асет Мениджър Сердика Офиси.

Някои от основните констатации по време на дискусиите са, че тази криза е по-скоро психологическа, отколкото икономическа, за компаниите би било много трудно да изградят своята корпоративна идентичност  без физически офис. Всички фирми успяха да превключат на домашен офис, но е добре никога да не забравяме, че повишената гъвкавост означава увеличени разходи в дългосрочен план.

„Сердика Офиси е проект, който отговаря на всички изисквания за здравословна работна среда, въпреки че сградата не е съвсем нова“, каза г-н Славчев, както и че още с изграждането си този проект е много напреднал като архитектура и технологии – просторни атриуми, много фоайета , отделни входове за офис единици, вентилация с чист и свеж въздух и др.

За повече информация можете да се регистрирате и да гледате сесиите на живо по заявка тук